Web Analytics Made Easy - Statcounter

خانه فرهنگ صدوقی و دانشگاه ادیان و مذاهب قم در راستای تربیت نیروی متخصص و فعالیت‌های پژوهشی، تفاهم‌نامه همکاری امضا کردند. ۰۲ دی ۱۳۹۸ - ۰۹:۵۳ استانها یزد نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یزد، خانه فرهنگ صدوقی و دانشگاه ادیان و مذاهب قم، تفاهم‌نامه همکاری در حوزه‌های آموزشی، پژوهشی و فعالیت‌های بین‌المللی امضا کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حجت‌الاسلام والمسلمین سید ابوالحسن نواب رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب در نشست امضای این تفاهم نامه اظهار داشت: دانشگاه ادیان و مذاهب، نخستین دانشگاه تخصصی ادیان و مذاهب در ایران است که با توجه به صبغه حوزو‌ی، ضمن شناخت ادیان و مذاهب و تعامل و گفت‌‌و‌گو با پیروان آن‌ها با تکیه بر مشترکات آنان، تلاش کرده است.

وی افزود: این دانشگاه در جهت‌ هم‌بستگی انسانی، تقویت صلح، کاهش آلام بشری، گسترش معنویت و اخلاق و معرفی عالمانه اسلام بر اساس آموزه‌های اهل‌بیت(ع) به پژوهش و تربیت نیروی انسانی متخصص اقدام می‌کند.

نواب تأکید کرد: همکاری با خانه فرهنگ صدوقی با پشتوانه عظیم بیت شهید محراب آیت‌الله صدوقی، آغازگر تحول اساسی در حوزه تربیت نیروی متخصص در آن منطقه بوده است.

حجت‌الاسلام محمد صدوقی رئیس هیئت مدیره خانه فرهنگ صدوقی هم در این نشست با اشاره به رویکرد و اهداف خانه فرهنگ صدوقی با ارائه گزارشی از فعالیت‌های صورت گرفته در این مؤسسه اظهار داشت: خانه فرهنگ صدوقی در راستای رسالت حرفه‌ای خود، برای رفع نیازهای فرهنگی و اجتماعی جامعه تلاش می‌کند.

تأکید آموزش و‌پرورش تهران بر تعطیلی مدارس غیردولتی تا روز چهارشنبه‌مراکز آموزش عالی و مدارس استان البرز در تمامی مقاطع تحصیلی فردا تعطیل استنظام جامع کارآفرینی و توسعه آموزش‌های فنی و حرفه‌ای تدوین می‌شود

وی خاطرنشان کرد: هرچند مسائل این دو حوزه بسیار گسترده و متنوع است اما می‌کوشد با ابزار آموزش راه را برای تربیت نیروی متخصص با هدف تولید فکر هموار کند.

رئیس هیئت مدیره خانه فرهنگ صدوقی ادامه داد: بر این اساس علاوه بر فعال‌سازی یک مرکز علمی کاربردی در حوزه فرهنگ و هنر، اکنون با همکاری دانشگاه ادیان و مذاهب، نیروی متخصص با تحصیلات آکادمیک در حوزه دین را در دستور کار قرار داده است.

در این تفاهمنامه مقرر شد علاوه بر پذیرش دانشجو در دوره‌های کوتاه‌مدت و غیرحضوری، پذیرش دانشجو در مقاطع کارشناسی ارشد و دکترا با امکان برگزاری کلاس‌ها در استان یزد فراهم شود.

انتهای پیام/ش

R41376/P/S6,76/CT12

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۰۹۴۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کارگاه آموزشی شعر رضوی به زبان ترکی آذری در شهرستان خوی برگزار شد

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی،کارگاه آموزشی شعر رضوی به زبان ترکی آذری از سری برنامه‌های هجدهمین دوره جشنواره بین المللی شعر رضوی به زبان ترکی آذری با حضور سعید سلیمان‌پور، دبیر جشنواره، بهرعلی محمودی رئیس گروه قرآن عترت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان آذربایجان‌غربی و مدیر اجرایی جشنواره شعر رضوی، عصر دوشنبه در سالن مراسمات اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی خوی برگزار شد.

بهرعلی محمودی، رئیس گروه قرآن و عترت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی و مدیر اجرایی جشنواره شعر ترکی رضوی در این کارگاه گفت: شعرای ولایی که در مدح و وصف اهل بیت (ع) و در شان امام رضا (ع) شعر سرایی می‌کنند خادمان گمنام امام رضا و اهل بیت هستند و این اشعار است که از این شاعران به یادگار خواهد ماند.

وی با بیان اینکه در سال گذشته ۳۱۰ اثر به دبیرخانه جشنواره ارسال شده بود، گفت: خوشبختانه امسال تعداد اشعار ارسالی رشد چشمگیری داشته و ۵۳۶ اثر از داخل و خارج کشور به هجدهمین جشنواره بین‌المللی شعر ترکی آذری ارسال شده که از این تعداد ۴۱۶ مورد از داخل و ۱۲۰ اثر از خارج کشور کشورهای ترکیه، آلمان، آذربایجان، عراق، هلند، روسیه، ترکمنستان، گرجستان و عراق است.

محمودی با اشاره به اینکه جشنواره ۲۶ اردیبهشت ماه سال‌جاری در شهرستان سلماس برگزار خواهد شد، افزود: برگزاری کارگاه‌های آموزشی شعر خوانی در شهرستان های سلماس، چایپاره، نقده، خوی و میاندوآب و برگزاری محافل شعر در آذربایجان شرقی، اردبیل، زنجان، تهران، قزوین و کشور ترکیه تا آخر خردادماه ۱۴۰۳ و برگزاری مراسم شعرخوانی در کشور عراق در اربعین حسینی از جمله برنامه های جنبی این جشنواره خواهد بود.

سعید سلیمان‌پور، دبیر هجدهمین جشنواره بین‌المللی شعر ترکی آذری رضوی نیز در این مراسم گفت: شهرستان خوی شهر فرهنگ و ادب است و این شهرستان در طول تاریخ شاعران بزرگ و بلند آوازه‌ای همچون استاد آغاسی، سید منصور دیبا، ملا مهرعلی فدوی و صدها شاعر به‌نام دیگر که در مدح و منزلت اهل بیت پیامبر اکرم (ص) شعرسرایی کرده‌اند و آثار بی‌نظیر آنها در کتاب‌ها و دل وزبان عاشقان اهل بیت جاری است را دارد.

سلیمان‌پور در ادامه با اشاره به تاثیر شعر در جامعه، گفت: همه ساله مراسم شعرخوانی که در شب ولادت امام حسن مجتبی (ع) در محضر مقام معظم رهبری برگزار می‌شود امسال رهبر معظم انقلاب در سخنان خود فرمودند؛ شعر یک رسانه بین‌المللی و مهمی است که اثر آن از صد موشک و پهباد هم بیشتر است و جامعه جهانی را تحت تاثیر قرار می‌دهد و امروز هرکشوری که رسانه قوی داشته باشد پیروز میدان است و هر شاعری که در مدح و منزلت چهارده معصوم با اخلاص و قربت الی الله حتی یک بیت شعر بگوید در پیش ائمه اطهار جایگاه دارد و اجر و پاداش معنوی خود را خواهد گرفت.

براساس این گزارش : در ادامه مراسم تعدادی از شعرای خوی در مدح ائمه اطهار (ع) شعرخوانی کردند.

دیگر خبرها

  • افزایش رشته‌های مقطع کارشناسی ارشد در دانشگاه آزاد شهرکرد
  • تمدید مهلت ثبت‌نام پذیرش بدون آزمون کارشناسی ارشد پیام نور
  • هم اندیشی بین المللی اصحاب ادیان و مسئله غزه برگزار می شود
  • کارگاه آموزشی شعر رضوی به زبان ترکی آذری در شهرستان خوی برگزار شد
  • افزایش رشته‌های کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد
  • مهلت ثبت نام پذیرش بدون آزمون کارشناسی ارشد پیام نور تمدید شد
  • برگزاری دوره‌های آموزشی توانمندسازی شاغلان و فعالان صنعت گردشگری در یزد
  • دوره آموزشی «ماه»در استان ایلام برگزار می شود
  • تعطیلی دانشگاه لهستانی به جرم فروش مدرک/ مدیران سیاسی و نظامی مشتریان مدرک تقلبی بودند
  • افزایش رشته‌های کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد شهرکرد