Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت الاسلام نواب گفت: ۳۹۰دانشجوی خارجی از ۲۰کشور جهان از جمله کشور‌های اروپایی در این دانشگاه مشغول به تحصیل هستند.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ازقم، حجت‌الاسلام والمسلمین سید ابوالحسن نواب رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب امروز در آیین آغاز سال تحصیلی دانشگاه ادیان و مذاهب گفت: حوزه علمیه قم مرکز تنومند و تناور و محور بالندگی فکری در جهان اسلام و شاید اولین مرکز دینی جهان است، نگاه‌ها پس از انقلاب به حوزه علمیه متفاوت از پیش از انقلاب است و انتظار می‌رود با تمام ادیان مختلف جهان مرتبط باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حجت الاسلام والمسلمین نواب با اشاره به اینکه از بیش از ۱۲۰ کشور جهان در حوزه علمیه مشغول به تحصیل هستند، افزود: دانشگاه ادیان و مذاهب بخش تکمیلی جامعه المصطفی است و با آنان پیوند برادری دارد؛ دانشگاه ادیان و مذاهب شعبه‎ای در قم برای ارتباط با تمام ادیان جهان است.

نواب ادامه داد: دانشگاه ادیان و مذاهب جایی برای پذیرفتن و گفتگو با همه ادیان است و علاوه بر آن پیام اسلام را به بشریت می‌رساند.

رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب یادآور شد: حوزه با ارتباطات بین‌الملل خود مثل همیشه می‌درخشد، توقعات از حوزه علمیه چند صد برابر شده است و انتظارات از آن چه که هست پیشی گرفته و از طرفی حوزه علمیه با محدودیت‌های فراوانی که دارد، اما همچنان مستحکم و رو به جلو در حال حرکت هستند.

عضو هیئت امنا جامعةالمصطفی با اشاره به اینکه هدف دانشگاه ادیان و مذاهب از برگزاری کنفرانس‌های بین‌المللی، خودنمایی نیست، گفت: پذیرش دانشجوی غیرایرانی از سال گذشته آغاز شد و امروز ۳۹۰ دانشجوی خارجی از ۲۰ کشور جهان از جمله اسکاتلند، هند، آلمان و اتریش و.. در این دانشگاه مشغول به تحصیل هستند؛۳۷ اردوی دانشجویی به هند، گرجستان، آلمان، فرانسه، دانمارک و اسپانیا داشتیم همچنین۳۱ استاد خارجی و ۲ استاد دائمی خارجی در این دانشگاه تدریس کردند.

نواب با اشاره به اینکه تاکنون ۲۶۴ استاد از ۹۹ کشور جهان به این دانشگاه آمده‌اند، گفت: اساتید دانشگاه‌های جهان را دعوت می‌کنیم و در اینجا شیعه‌شناسی را آموزش می‌بینند و بعد به کشور‌های خود بر می‌گردند و یک ریال بابت سفر رفت و برگشت آنان پرداخت نمی‌کنیم و هزینه‌های سفر خود را می‌دهند.

او افزود: ۴۰ نفر استاد دانشگاه از ۱۷ کشور جهان در بهمن‌ماه ۹۷ با هزینه‌های شخصی خود آمدند تا پیروزی انقلاب اسلامی ایران را از نزدیک ببینند.

نواب ادامه داد: ۱۰۱ تفاهم‌نامه با کل دانشگاه‌های جهان از جمله کشور آلمان، ژاپن، عراق، اسپانیا، افغانستان و پاکستان امضا شده است.

انتهای پیام/ح

تحصیل دانشجویان از ۲۰ کشور جهان در دانشگاه ادیان و مذاهب

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار دانشجویی حوزه علمیه قم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۴۶۱۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امضای تفاهم نامه همکاری دانشگاه رضوی با مرکز کربلاء للدراسات والبحوث

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، این تفاهم نامه در زمینه‌های علمی، پژوهشی، نشر کتب و مقالات در قالب متنی به امضای طرفین رسید.

دکترحاج عبدالامیر قرشی رئیس مرکز کربلاء للدراسات والبحوث در عتبه مقدس حسینی در دیدار و گفت وگو با رئیس و معاون پژوهشی دانشگاه علوم اسلامی رضوی به شرحی از فعالیت‌های مجموعه دراسات در زمینه‌های مختلفی همچون حوزه‌های علمی، پژوهشی و نشر کتب و مجلات پرداخت.

دکتر محمدرضا قائمی نیک، معاون پژوهشی دانشگاه علوم اسلامی رضوی نیز در این دیدار گفت: تفاهم صورت گرفته با این مرکز برای نخستین بار برای ارتقاء فعالیت‌های دو محموعه انجام شده است که پس از گفت وگو و تبادل نظر‌های متوالی درباره فعالیت‌ها و اقدامات آموزشی و علمی دو مجموعه،  امضای تفاهم نامه همکاری صورت گرفت.

 وی با ارائه گزارشی از فعالیت‌های علمی و پژوهشی دانشگاه علوم اسلامی رضوی گفت: این دانشگاه با ظرفیت‌های مطلوب علمی و پژوهشی در سال‌های فعالیت خود با مراکز بین المللی زیادی همکاری کرده و  این تفاهم نامه در زمینه‌های علمی، پژوهشی، نشر کتب و مقالات در قالب متنی به امضای طرفین رسیده است.

 دکتر قائمی نیک گفت: امضا تفاهم نامه با مرکز للدراسات والبحوث فی العتبة الحسینیة المقدسةنیز از شمار توسعه فعالیت‌های بین المللی دانشگاه علوم اسلامی رضوی در بخش‌های علمی و پژوهشی است .

دیگر خبرها

  • مراکز علمی طرح و برنامه علمی برای تحقق شعار سال را داشته باشند
  • تفاهم‌نامه جامع فرهنگی تهران - باکو مجدد امضا شود
  • تفاهم‌نامه همکاری حوزه علمیه خواهران و اوقاف یزد
  • تفاهم‌نامه همکاری بین شرکت نفت و گاز اروندان و اداره‌ کل شیلات خوزستان امضا شد
  • تفاهم نامه ارائه خدمات رونشناختی در حوزه پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی کارگران امضا شد
  • همکاری دانشکده آب اهواز در حل چالش‌های زیست محیطی خوزستان
  • دفتر مطالعات و پژوهش‌های بنیاد شهید و دانشگاه جامع انقلاب اسلامی تفاهم‌نامه امضا کردند
  • امضای تفاهم نامه همکاری دانشگاه رضوی با مرکز کربلاء للدراسات والبحوث
  • تفاهم‌نامه‌های مطالعه توسعه ۱۶ میدان گازی با ۶.۴ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری امضا شد
  • ایران و روسیه در حوزه دفاتر اسناد رسمی تفاهم نامه امضا کردند